HOME

DE SEO SPECIALISTEN VAN NEDERLAND!

 


Httpmarketing is een Full service SEO marketingbureau voor ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij maken mobiele apps, bouwen professionele websites met uiteraard responsive webdesign. Ook verzorgen wij maatwerk oplossingen voor bedrijven die maximaal vindbaar willen zijn in Google!


Wij zijn een puur sang online marketingbureau en experts in het vindbaar maken van websites bij zoekmachines, gespecialiseerd in alle SEO aspecten t.b.v. de vindbaarheid in Google search.


Httpmarketing is het seo bureau om uw website altijd succelvol te laten scoren! Onderstaand vindt u een overzicht van onze methodes en expertise. Httpmarketing werkt samen met diverse linkbuilding partners die uitsluitend werken volgens de gestelde Google richtlijnen! Dit betekent dat iedere organische link 100% handmatig wordt gemaakt en gegarandeerd iedere website een boost geeft in de Google ranking.


Onpage ook wel website optimalisatie genoemd, betekent o.a. het schrijven van kwalitatieve teksten die aansluiten bij de wensen van de website bezoeker. Deze content dient actueel, ter zake doende en meerwaarde te hebben voor een ieder die uw site bezoekt.


Daarnaast worden aspecten als de website structuur en gebruiksvriendelijkheid geanalyseerd als ook de interne linkstructuur. Deze dient logisch te zijn opgebouw. Dit altijd in  amenwerking met de website bouwer of webdesigner zodat aanpassingen en/of bouw op een juiste wijze kan worden uitgevoerd.


Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden betreft de verbetering van de reputatie en autoriteit van de website. Dit geschiedt onder andere door de juiste linkbuilding strategie toe te passen. Linkbuilding via externe backlinks die verwijzen naar site of website url. Ook hier is bepalend dat er relatie is tussen link en site en dat deze eveneens voldoende  eputatie heeft in de ogen van de zoekmachine.


Onze experts volgen uitsluitend de richtlijnen van Google inzake linkbuilding en on- offpage seo. Dit betekent altijd organische linkopbouw en bloggen op sites die voldoende reputatie hebben. Iedere aangebracht link wordt ondersteund met inhoudelijke tekst die relatie houdt met het onderwerp van uw website pagina.


Wij integreren tevens uw website binnen alle bekende social media platformen zoals Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest etc. Dit als onderdeel van de gehele  arketingstrategie om de reputatie en vindbaarheid van uw website organisch te laten groeien door meer traffic en bezoekers.


Onze SEA experts zijn u ook van dienst zijn voor uw ad campagne bij Google ad, Facebook ad, linkeding business page of andere relevante (social)platformen en beschikbare netwerken voor een maximaal rendement op uw online advertentie budget. Dit door gericht te tagen op doelgroep, leeftijd en regio.


De begrippen online marketing, websiteoptimalisatie en zoekmachine optimalisatie (SEO) worden vaak door elkaar gehaald, gezien er een overlapping is in de betekenis van deze term en heel veel aspecten behelst. Zoekmachineoptimalisatie betekenis: search engine optimization zijn alle on-page en off-page aspecten om de ranking van een website te verhogen.


Denk hierbij naast het optimaliseren van een website ook het posten van kwalitatieve backlinks naar uw site gezien deze als aanbeveling worden gezien.

Letwel: Zeer belangrijk als deze backlinks van goede kwaliteit en autoriteit zijn en uiteraard organische links zijn. Tevens dienen deze relatie te houden met de inhoud van uw website ( Branche, dienst of product ) en bij voorkeur ook de zelfde taal!


Google kijkt zeker naar de kwaliteit van de backlinks en associatie waarbij de autoriteits waarden zoals 
vermeld bij Ahrefs, MOZ en Majestic ( DA / PA / TF / CF / DR / UR / OBL / Spam score ) belangrijk zijn. Iedere linkbuilding campagne moet bijdragen aan het versterken van uw linkprofiel.


SEO optimalisatie is een vakgebied wat verder gaat dan alleen een website bouwen en een Wordpress Yoast plugin installeren. Voor meer informatie zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

 CONTACT ADDRESS

Regelhaalder 14
Zipcode: 1749 KJ
Region: Noord-Holland
City: Warmenhuizen
Country: The Netherlands

OUR LOCATION ON MAP